Pakket aankoop in Detroit vastgoed - Detroit Vastgoed

detroit vastgoed logo
FOLLOW
Ga naar de inhoud

Pakket aankoop in Detroit vastgoed

De eerste drie-huizen deal

Mij werd op een gegeven moment een huis aangeboden maar dat huis was me te duur. De onderhandelingen verliepen in een goede sfeer, maar we kwamen er niet uit.Ik vroeg toen aan de verkoper, heb je niet meer huizen, zodat we er misschien een pakketje van kunnen maken.

Ja, zo zei hij, ik heb de twee huizen er naast ook in mijn bezit en die komen binnenkort (na een renovatie) ook te koop.We hebben er een heel interessante pakketprijs van gemaakt.
Er zat dus maar één addertje onder het gras... Ik moest zelf de eventuele renovatiekosten van die twee andere huizen betalen.

Die renovatiekosten bleken uiteindelijk mee te vallen omdat ik ook met het bedrijf dat de renovatie zou uitvoeren een deal kon maken. De verbouwing bleek uit te komen op een bedrag van 25.000 dollar voor de drie huizen in totaal.
Dat viel dus mee, maar... De verbouwingen duurden vervolgens wel maanden langer dan verwacht. De inkomstenstroom kwam dus niet op gang. In de eerste zes maanden werd in totaal op de drie huizen slechts 2.700 dollar aan huur ontvangen. Dat was dus wel even een domper.

Hoeveel was de uiteindelijk de aanvankelijke koopsom voor deze leuke huisjes... $55.000.

Voor alle drie.Nu is het natuurlijk jammer dat de verbouwing zes maanden duurde, maar voor die prijs kan je ook wel een keertje tegen een stootje. Nu de woningen alle drie verhuurd zijn, brengen ze samen 1.800+ dollar per maand op. Het zijn overigens huizen van meer dan 100 jaar oud. Ik merk wel dat de voortdurende reparatiekosten aanzienlijk zijn. In die zin merk je wel dat de huizen oud zijn. Binnenkort gaat de huurster van het linker huis verhuizen. Ik wil dan ook dat huis renoveren en kan dan de dubbele huur vragen ten opzichte van de huidige bewoonster.

Ik heb ondertussen in Detroit wel geleerd dat je je eigen plan moet trekken en bij aankoop moet bieden wat je het waard vindt. Ik luister in feite niet eens naar wat ze vragen. Het is voor mij niet zo relevant. Ik bereken de prijs die ik bereid ben te betalen en dan mag de eigenaar een besluit nemen.

Kijk hier naar een huis met een vraagprijs van 55.000 dollar... Wat ik er voor betaalde? Je leest het hier.
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Contact
Detroit Vastgoed / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud